UNDERVISNING

9. klasse, 10.klasse eller 10. årgang? Teater, Musik eller Comedy?

Uansat hvad du vælger, garanterer vi undervisning, hvor det boglige og det kreative i fagene kombineres på kryds og tværs, så du både opnår større læring og fordybelse.

 

Musikefterskole

 

Musiklinjen sætter fokus på fordybelse i musikken

På Vostrup får du rig mulighed for at udvikle dig musikalsk Der bliver undervist i en lang række emneområder, som vil danne den grundlæggende, almene viden om faget og være udviklende for den daglige musikudøvelse.

 

Musik på alle niveauer

Du kan tilmelde dig musiklinjen, uanset hvilket niveau du er på. Om du har spillet eller sunget i flere år eller aldrig har prøvet kræfter med det, er ikke afgørende. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, og vi vil arbejde på at udvikle dine evner derfra.

 

På Vostrup får du på musiklinjen ugentligt 6 musiktimer i 9. klasse samt 10 ugentlige musiktimer på 10. årgang.

Musikefterskole

 

Musikundervisningen

I undervisningen vil der primært være fokus på at få spillet en masse musik sammen. Ved at spille sammen får du rytmik og samspil helt ind under huden, og sammen kan vi lære af hinanden.

 

Der vil desuden blive undervist i:

Musikhistorie: Her vil vi beskæftige os med forskellige genrer, både inden for det klassiske og det rytmiske.

 

Musikteori: Her vil vi arbejde med noder, rytme og harmonilære.

Musikefterskole

VOSTRUP. SAMMEN KAN DU MERE

Koncerter og arrangementer

I løbet af året vil der blive afholdt forskellige koncerter og arrangementer. Her vil det være muligt at fremføre både egne kompositioner og kendte sange. Mængden af arrangementer varierer fra år til år.

Hvert år bliver de to uger op til efterårsferien brugt på at forberede en fælles forestilling for hele skolen, som afsluttes med 4 visninger på 2 dage. For fuldt hus. Hvert forår afholdes Vosstock festivalen; En hel dag med fuld tryk på Vostrups store scene og med lys og lyd i top klasse.

 

Indspil din egen musik

I en periode vil vi arbejde på at indspille egne numre og lave musikvideoer dertil. I den forbindelse vil vi også få besøg udefra af oplægsholdere fra bl.a. KODA og ROSA. De vil fortælle om, hvad deres foreninger kan gøre for komponister og musikere i Danmark.

Guiterspil på musikefterskole

Band på musikefterskole