UNDERVISNING

9. klasse, 10.klasse eller 10. årgang? Teater, Musik eller Comedy?

Uansat hvad du vælger, garanterer vi undervisning, hvor det boglige og det kreative i fagene kombineres på kryds og tværs, så du både opnår større læring og fordybelse.


Teaterefterskole


Sæt skub i din udvikling med teater og drama

Går du og drømmer om at blive skuespiller? Elsker du at optræde på scenen? Eller har du lyst til at prøve det for første gang? Så er teaterlinjen det helt rigtige sted for dig.

 

Drama på alle niveauer

Der er ingen krav til, om du er vant til at optræde eller om du prøver det for første gang. Der tages højde for den enkelte elevs niveau, og undervisningen tilpasses, så alle kan være med, samtidig med at alle lærer noget nyt.

Teater

 

Teaterundervisning

I undervisningen vil vi arbejde med en række praktiske øvelser, og vi skal naturligvis spille en masse teater. Der vil blive undervist i en lang række emneområder, der tilsammen giver dig et godt indblik i - og en større forståelse for teater, drama og skuespil.

 

Der vil desuden blive undervist i:

Teaterhistorie: Vi vil kigge på, hvordan teateret har udviklet sig fra antikken til i dag.

 

Teatergenrer: Vi vil arbejde med udpluk fra vidt forskellige dramatikeres og instruktørers værker. Her vil der blive fokuseret på skuespillerens rolle og spilleform i de forskellige genrer.

 

Teater skelet
 

VOSTRUP. SAMMEN KAN DU MERE

Teaterproduktion

Drama og teater er en blanding mellem teori og praksis. Vi vil arbejde med de teoretiske og praktiske arbejdsopgaver, der indgår i en teaterproduktion. Herunder teaterigangsætning. Her arbejdes der desuden praktisk med forskellige genrer. Undervisningen arbejder hen imod en dybere forståelse for drama og skuespillerkunst samt de mange former og teknikker, som præger teater og drama.

 

Forestillinger

Der vil være flere forestillinger i løbet af året, blandt andet en fast fælles forestilling med musiklinjen. Denne forestilling arbejdes der på i de to uger op til efterårsferien. De to uger afsluttes med fire forestillinger på bare to dage for fulde huse og forventningsfulde publikummer.

Teater med dyr